Skip to main content

HVEM ER JEG?

Mit navn er Thomas Hylleborg og jeg har de sidste 15 år arbejdet terapeutisk og fysisk, med personlig træning og forskellige profesionelle sportsteams. 

Som personlig træner er mit fokus på sund livsstil med fysisk og mental balance – så livskvalitet mærbart forbedres. Det skabes ved at transformere krop og hjerne, så der skabes mere energi i hverdagen, skavanker forsvinder og performance forbedres uanset udgangspunkt. 

Jeg er altid klar til at lytte og hjælpe dig med dine mål.

Kom i gang
Thomas Hylleborg Personlig Træner

MIN PERSONLIGE TRÆNING

Det er min filosofi, at træning skal virke motiverende, være fysisk realistisk og kombineret med sund kost give mere energi i hverdagen. Jeg arbejder med kvalitet i træningen frem for kvantitet. Du træner ikke mere, men i stedet bedre, så evt. skavanker forsvinder og styrken plus udholdenhed forbedres.

Du vil bl.a. lære at træne effektivt med den rette forståelse og følelse i kroppen. Du lærer også om livsstilsændringer, trænings- og koststrategi, samt vejen til en sundere og mere langtidsholdbar livsstil.

Et forløb med livsstilsændringer er altid en udfordring, men i løbet af 3-6 mdr., så vil du opnå en sundere, stærkere og mere velfungerende krop, med færre skavanker, mere energi og du vil opleve en forbedret livskvalitet. Det lover jeg.

Kom i gang

PROFESSIONEL BAGGRUND
OG ERFARING

  • Anatomi og Fysiologi
  • EHFA Certificeret Fitness instruktør
  • EHFA Certificeret Personlig Træner
  • NADA-akupunktør
  • Mindfull stretch instruktør
  • Karateinstruktør
  • Tidligere Dansk Mester i Karate, DAI og Kickboxning, IAKSA
  • Har repræsenteret DK ved EM, VM og Harpoel Games
  • Fysisk træner for TMS Ringsted, Damer 1. Division
  • Ringsted IF Fodbold, Herre 1. Danmarksserien